"451 по Фаренгейту" или Какая вы книга?
|
|
Anna-Maria | Дата: Среда, 09.12.2009, 17:31 | Сообщение # 16 |
Лейтенант
Статус: Offline
| И я много могу процитировать из этой повести-притчи. Мы в ответе перед своим сердцем за те книги, которые приручили.
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Понедельник, 21.12.2009, 19:15 | Сообщение # 17 |
Подполковник
| Если сравнивать себя с книгой, то я наверное Сашко Ушкалов "БЖД" такая бесшабашная, не всем понятная но интересная книга Обожаю
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Вторник, 22.12.2009, 15:47 | Сообщение # 18 |
Лейтенант
| Quote (vAniLLA2008) я наверное Сашко Ушкалов "БЖД" такая бесшабашная Впервые слышу и книгу, и автора. О чем, не поделишься?
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Вторник, 22.12.2009, 19:48 | Сообщение # 19 |
Подполковник
| Quote (Anna-Maria) Впервые слышу и книгу, и автора. О чем, не поделишься? Я тоже когда брала ее читать о таком авторе не знала Но когда прочитала не разочаровалась Книга очень интересная, но не возьмусь ее описывать а просто процитирую:"БЖД — це «безпека життєдіяльності», нехитра наука про те, як за будь-якої скрутної ситуації вийти сухим із води. І коли у фіналі роману його головний герой, переживши чимало веселих та сумних пригод, раннім ранком стоїть на березі моря, безконечного, прекрасного, грізного, то читач розуміє, що насправді БЖД — це щось куди складніше. Герої роману хочуть не «виживати», а жити по-справжньому, жити, відчуваючи всім своїм єством повноту цього світу, у закинутому в безвість мегаполісі, котрий був колись символом українського урбанізму. Перед нами — Харків та філософія життя покоління-2000. " Для себя я книгу занесла в список любимых и честно разобрала ее на цитаты
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
|
|
| |
payel | Дата: Вторник, 22.12.2009, 19:53 | Сообщение # 20 |
Полковник
| а я знаю цю книгу!))двічі(в книгарні)брав її до рук,але ні разу так і не придбав...то грошей не вистачало.то просто бажання придбати переходило на інші твори)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Вторник, 22.12.2009, 20:07 | Сообщение # 21 |
Подполковник
| Quote (payel) а я знаю цю книгу!))двічі(в книгарні)брав її до рук,але ні разу так і не придбав...то грошей не вистачало.то просто бажання придбати переходило на інші твори) Книга дійсно крута і досить колоритна))) Багато цікавих моментів Хоча, чесно кажучи, яки в мене була можливість то я б жила в книгарні Тому що останнім часом просто очі розбігаються перед такою кількістю бажаних книг
|
|
| |
payel | Дата: Вторник, 22.12.2009, 20:10 | Сообщение # 22 |
Полковник
| так...дійсно воно інколи буває))) до речі,жити в книгарні це круто...така класна домашня бібліотека була б...))плюс,не треба було б витрачати гроші)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Вторник, 22.12.2009, 20:15 | Сообщение # 23 |
Подполковник
| Так, а мої друзі дивляться на мене як на книжного маніяка , бо не розуміють як можна заходячи до звичайного супермаркету прилипати до поличок з книгами
|
|
| |
payel | Дата: Вторник, 22.12.2009, 20:19 | Сообщение # 24 |
Полковник
| ну так в супермаркеті вони ж дуже гарно виділяються,на фоні ковбас сирів і алкоголю,тому й прилипаєш до них хочеш не хочеш))
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Вторник, 22.12.2009, 20:23 | Сообщение # 25 |
Подполковник
| Ну тоді б я повинна була б бігати від відділу з цукерками до відділу з книгами)))
|
|
| |
payel | Дата: Вторник, 22.12.2009, 20:26 | Сообщение # 26 |
Полковник
| краще вже їх поєднати))плюс додати туди кавово-чайовий,потім все красиво оформити...і вийшла б мегакласна кафешка))
Сообщение отредактировал payel - Вторник, 22.12.2009, 20:27 |
|
| |
Anna-Maria | Дата: Среда, 23.12.2009, 14:53 | Сообщение # 27 |
Лейтенант
| Мой знакомый-книгоман решил для себя проблему просто: утроился работать в книжный магазин менеджером-консультантом Так что, он удобно устроился в царстве книг, да и всегда есть собеседники, которым можно что-то посоветовать купить. Хорошая профессия для книголюбов также филолог: читаешь книги, а тебе за это ещё и деньги платят.
|
|
| |
payel | Дата: Среда, 23.12.2009, 16:34 | Сообщение # 28 |
Полковник
| згоден...гарне заняття... але кафешка могла б бути класною)))
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Среда, 23.12.2009, 17:37 | Сообщение # 29 |
Лейтенант
| Согласна! Впрочем, мы немного отошли от темы. Итак, какая вы книга?
|
|
| |
payel | Дата: Четверг, 24.12.2009, 19:56 | Сообщение # 30 |
Полковник
| зовсім трошки)) п.с.на данний момент я-"Воццек"Іздрика.
|
|
| |