100 тисяч слів про кохання, включаючи вигуки
|
|
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:49 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| На мою думку досить цікава книга, що потребує уваги Чи читали ви її, і якщо читали, то які враження залишила вона по собі? Ось так виглядає обкладинка http://www.book-ye.com/pictures/72459088.jpg Одразу вибачаюсь, але трошки зплутала назву
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Пятница, 08.01.2010, 22:10 |
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:03 | Сообщение # 2 |
Полковник
| разів так зо три бачив цю книженцію в "Є"...та жодного діло не дійшло до придбання... а в якому форматі написана ця книга,тобто це дійсно збірник слів-виразів,чи просто назва така?
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:11 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Це збірник не виразів-слів, а історій про кохання (точніше своє бачення кохання) зображених в маленьких оповіданнячках кожного з представлених на обкладинці авторів. Точніше зараз вже сказати не можу, бо книжка (вже одна з улюбленних) перейшла в користування до брата Якщо порівняти книжку із якимось фільмом, то вона нагадала мені фільм "Paris, je t'aime". А загалом книга дуже цікава і легко читається. Мені наприклад сподобалась історія кохання котру описала Карпа, хоча не буду приховувати, що деякі з авторів були трішки "занудними"
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Пятница, 08.01.2010, 22:12 |
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:15 | Сообщение # 4 |
Полковник
| тобто "Париж,я люблю тебя"?(я в французкій ні бум-бум))суперський фільм... з.і.зацікавло...хотю почитати...
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:21 | Сообщение # 5 |
Подполковник
| Ось знайшла цікаву анотацію: Ця книга – це збірка 25 есе 25 найпопулярніших сучасних українських письменників, де вони показують різницю між Коханням і Любов’ю, описують цікаві романтичні стосунки і взагалі намагаються знайти відповідь на запитання - а що таке любов? Причому кожний письменник робить це своїм неповторним і оригінальним стилем. Юрій Андрухович описує сценарій любові агента Богдана Сташинського – вбивці Степана Бандери. Софія Андрухович намагається переконати читача у тому, що краще вже казати „любові не існує”, ніж „любов є всюди”, бо, хоча обидва твердження тотожні, перше все-таки чесніше і точніше. Твір Андрія Бондара – це певний буквар з 33 тверджень про любов. Юрій Винничук навчає читача правильному, красивому і естетичному мистецтву споювання коханої. Лариса Денисенко описує синдром, коли хтось оселяється у нашому серці, у нашому розумі, у наших думках, у нашому тілі, у нас врешті-решт. Есе Володимира Єшкілєва – це розповідь про кохану красуню з дивовижним ім’ям М_арь, яку спокушують дорогими мобільними телефонами. Сергій Жадан, у властивому йому постсоцреалістичному стилі, показує життя, смерть і любов. Богдан Жолдак показує українців – носіїв першоджерела любові, яку намагалася розчавити як радянська, так і сучасна влада. Оксана Забужко бунтує проти світу без любові і підкреслює свою позицію – любов врятує світ. Іздрик слово „любов” замінив словом „байдужість” і показав її у всьому : у школі, у соціології, у вигуках, у непевності, у Бгахавагіті, у нейрофізіології, у посланнях Павла ІТП. Ірена Карпа пропонує нам кримінальну (детективну) історію, де час перебування у раю розраховується часом кохання на землі. Андрій Курков знайомить читачів з пристрасною і неймовірною історією любові Ігнатія та Марії Максимових. Лада Лузіна пригощає нас смачним уривком з книги „Секс и город Киев” (Харків: Фоліо, 2004). Таня Малярчук намагається розібратися, що справді означає Love is… Марія Матіос, так само як і у більшості своїх творів, зображує формулу, де у багатоборстві заради Життя схрещуються всі троє : Людина, Смерть і Любов. Костянтин Москалець показує суперечку з другом, що вважає ніби любов – це лише павуча хтивість. Галина Пагутяк досліджує старовинні епоси і доказує, що любов – це абсолютно моральна божественна сутність. Світлана Пиркало пропонує безліч риторичних запитань, щоб зрозуміти сутність любові. Світлана Поваляєва описує що вона любить і що не любить, приправляючи свою розповідь уривками зі своїх творів та філософськими роздумами. Юрко Покальчук – це зрілий погляд на Кохання, Секс і Любов. Ігор Померанцев знайомить нас з листами Рози до Геннадія. Наталка Сняданко показує любов у пост бальзаківському віці. Олесь Ульяненко пише про жертви кохання, де кохання – це не просто мить пристрасті. Насправді ж – це щемкий подих надії на те, що твоя молитва буде почута. Володимир Цибулько порівнює любов із політикою. Точніше, любов – це завжди можливість, на відміну від неможливості політики. 100 тисяч слів про любов, включаючи вигуки – це не просто вдалий подарунок коханим і не тільки. Це надзвичайно потужна енциклопедія думок та почуттів, присвячених п’ятій стихії, яка стане прикрасою будь-чиєї бібліотеки. Добавлено (08.01.2010, 22:21) --------------------------------------------- Quote (payel) тобто "Париж,я люблю тебя"?(я в французкій ні бум-бум))суперський фільм... з.і.зацікавло...хотю почитати... Відкрию страшну таємницю, так само не знаю французької, просто експлуатую пошукову систему Єшкілєв також дуже сподобався, ну і Поваляєва звісно ж і ще багато хто з письменників
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Пятница, 08.01.2010, 22:23 |
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:23 | Сообщение # 6 |
Полковник
| і шо тепер робить....) напевне новий список того що ще треба буде прочитати....
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:25 | Сообщение # 7 |
Подполковник
| Quote (payel) і шо тепер робить....) напевне новий список того що ще треба буде прочитати.... Ще одна маленька таємниця Просто його доповни
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:30 | Сообщение # 8 |
Полковник
| можна й так:)))
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Суббота, 09.01.2010, 23:54 | Сообщение # 9 |
Подполковник
| Зараз із задоволенням перечитала б цю книжечку
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Воскресенье, 10.01.2010, 00:05 |
|
| |
payel | Дата: Воскресенье, 10.01.2010, 00:04 | Сообщение # 10 |
Полковник
| класно тобі.....................трохи навіть заздрю)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Воскресенье, 10.01.2010, 00:06 | Сообщение # 11 |
Подполковник
| Бажання перечитати є, а можливості немає
|
|
| |
payel | Дата: Воскресенье, 10.01.2010, 00:18 | Сообщение # 12 |
Полковник
| а,перечитала "Б"..ясно)))тоді моя заздрість є безпідставною))
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Понедельник, 11.01.2010, 22:35 | Сообщение # 13 |
Подполковник
| Знайшла частинки книги: Таня Малярчук. Love is... http://www.kreschatic.kiev.ua/ru/3251/art/1203971147.html Володимир Єшкілєв. М_АРЬ http://www.kreschatic.kiev.ua/art/1203450999.html Оксана Забужко. What makes you smile when you are tired http://www.kreschatic.kiev.ua/art/1203020072.html Юрій Андрухович. Чувирла і чудовисько http://www.kreschatic.kiev.ua/art/1205267322.html Наталка Сняданко. Черстве печиво http://www.kreschatic.kiev.ua/art/1203627878.html Костянтин Москалець. Вся моя любов http://www.kreschatic.kiev.ua/art/1203541998.html
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Понедельник, 11.01.2010, 23:17 |
|
| |
payel | Дата: Понедельник, 11.01.2010, 23:54 | Сообщение # 14 |
Полковник
| красно дякую)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Вторник, 12.01.2010, 00:12 | Сообщение # 15 |
Подполковник
| Quote (payel) красно дякую) Немає за що) Довгими стараннями вдалось знайти всі оповідання) Але всі вони зібрані в мене лише Вконтакті. Сюди ніяк не змогла всі посилання запхати(
|
|
| |