"Джезва"
|
|
payel | Дата: Среда, 30.09.2009, 20:35 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Всім привіт! В мене є таке питання,чи хтось з Вас знає де в Києві можна придбати недорогу(до 100грн.) джезву(турку)для кави,бажано мідну або керамічну.Може знаєте де є сппеціалізовані магазини...Бо я вже скільки шукаю ніяк не можу знайти чогось путнього((
|
|
| |
Вита | Дата: Четверг, 01.10.2009, 13:53 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Себе я купила в переходе м. Святошино в одном из ларьков (медную) там были и керамические...
|
|
| |
payel | Дата: Четверг, 01.10.2009, 21:03 | Сообщение # 3 |
Полковник
| Святошино...трохи далекувато,але якось тре буде з'їздити. Дякую за інформацію.
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 25.12.2009, 00:36 | Сообщение # 4 |
Подполковник
| А я свою придбала як не дивно але відпочиваючи на морі:) А взагалі, потрібно шукати по магазинам з товарами народної творчості (я принаймні в таких магазинчиках бачила керамічні)
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 25.12.2009, 00:40 | Сообщение # 5 |
Полковник
| дякую,я вже знайшов місце де продають ідеальні(на мій смак)турки.Вони дуже красивої і правильної форми,керамічні і трохи дорогуваті(але вони того варта)..
|
|
| |
Nanka | Дата: Воскресенье, 07.03.2010, 19:29 | Сообщение # 6 |
Сержант
| и где это, если не секрет?)
|
|
| |
payel | Дата: Среда, 10.03.2010, 18:54 | Сообщение # 7 |
Полковник
| це в Фуршеті(тому що по вулиці Старовокзальна).Але коли я заходив до них востаннє-турки в них закінчились((
|
|
| |
Фрэя | Дата: Среда, 17.11.2010, 17:16 | Сообщение # 8 |
Рядовой
| Quote (vAniLLA2008) відпочиваючи на морі Нічого дивного. Мабуть, це було у Криму, так там татари по сто разів на день пиють каву, тому джезвЕ (так правильно татарською) продають на кожному кроці.
|
|
| |