шановні пані та панове.......
|
|
payel | Дата: Пятница, 23.10.2009, 02:41 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| всім привіт хто це читає. Хотів би я попрохати Вас всіх про одне маленьке прохання:пишіть що-небудь на форумі!!!невже нема про що понаписати?)до речі,нас вже аж 61 людина і всього то 70 повідомлень....( ps просто мені набридло бачити свій нік в кінці тем...)
|
|
| |
Степанида | Дата: Пятница, 23.10.2009, 18:13 | Сообщение # 2 |
Сержант
| payel,так, згодна... Якщо хочемо, щоб сайт набув популярності, мусимо писати коментарі))) Правда, у мене зараз зовсім небагато часу, проте обіцяю забігати
Даже сломанные часы дважды в сутки показывают правильное время...
|
|
| |
payel | Дата: Суббота, 24.10.2009, 03:14 | Сообщение # 3 |
Полковник
| дякую за розуміння)
|
|
| |
Степанида | Дата: Четверг, 05.11.2009, 23:52 | Сообщение # 4 |
Сержант
| payel, Добавлено (05.11.2009, 23:52) --------------------------------------------- Ну вот... Дожились... Хочу отдать книгу, но я ЖЛОБ! В смысле, что я обожаю все перечитывать по несколько раз... Ерунду-то всякую отпускать не хочется, все только самое лучшее, интересное... для вас, друзья дорогие...Но, - нет, это не жаба душит!- просто думаю, а вдруг потом захочется перечитать? Эх, надо будет топать в книжный магазин...как-нибудь...на днях - не на днях, не знаю, как получится... когда время будет...и желание)... и купить что-нибудь действительно хорошее!!! Стоящее!!!
Даже сломанные часы дважды в сутки показывают правильное время...
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 06.11.2009, 23:21 | Сообщение # 5 |
Полковник
| :)))знайома ситуація,з самим таке часто трапляється.... і скажу чесно,не завжди вдається відпустити гарну книжку....
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Вторник, 01.12.2009, 21:44 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| Quote (payel) Хотів би я попрохати Вас всіх про одне маленьке прохання:пишіть що-небудь на форумі!!! payel, ты прав: Форум жив нами, участниками. Можно, конечно, царствовать в Форуме одного автора, но я - за директорию (т.е. за совместное дело на равных)! И где же ты, payel? Я новые темы завела...
|
|
| |
payel | Дата: Среда, 02.12.2009, 17:41 | Сообщение # 7 |
Полковник
| ну,блін,звиняйте.я ж не можу завжди сидіти тут... от зайшов нині,зараз шось писатиму)
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Среда, 02.12.2009, 19:39 | Сообщение # 8 |
Лейтенант
| Ни дня без строчки, payel!!!
|
|
| |
payel | Дата: Среда, 02.12.2009, 23:08 | Сообщение # 9 |
Полковник
| :)угу,точно... треба зробити це однією з умов реєстрації...і буде тоді у нас цілий форум флудерів))))
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Вторник, 08.12.2009, 19:23 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
| payel, слышал выражение? - "Скажи, пусть будет стыдно мне, но только не молчи!" Если человеку есть чем поделиться, это еще не значит, что он флудер. А если человек флудер, то это не значит, что ему действительно есть чем поделиться. Вот такой вот парадокс.
|
|
| |
payel | Дата: Среда, 09.12.2009, 02:01 | Сообщение # 11 |
Полковник
| та...дійсно парадокс)але цікавий) просто,я мав на увазі,що треба думати коли щось пишеш,аби твоя писанина мала хоч якийсь сенс. з.і.цей вираз я не чув...дякую за нього-буду знати)до речі,дуже класний мені подобається.
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Среда, 09.12.2009, 17:56 | Сообщение # 12 |
Лейтенант
| Эту фразу я сама вчера и выдумала. Так что, когда будешь цитировать, не забудь ссылку на меня Вообще, у меня что-то в последнее время появилась склонность к афористичности в выражениях. Может, мудрею с годами?..:)))
|
|
| |
payel | Дата: Четверг, 10.12.2009, 02:06 | Сообщение # 13 |
Полковник
| обов'язково вказуватиму!!))) ясно шо мудрієш!всі ми якось та розвиваємось з часом... до речі,в мене теж колись був такий період...правда не дуже довго і продуктивно....придумав тільки одну фразу: "Непередбачуваність життя є його голвною прикрасою..."
|
|
| |
Anna-Maria | Дата: Воскресенье, 13.12.2009, 10:52 | Сообщение # 14 |
Лейтенант
| Quote (payel) "Непередбачуваність життя є його голвною прикрасою..." Супер! Не пора ли завести тему "Афоризмы наших форумчан"?
Сообщение отредактировал Anna-Maria - Воскресенье, 13.12.2009, 10:52 |
|
| |
payel | Дата: Воскресенье, 13.12.2009, 12:57 | Сообщение # 15 |
Полковник
| а що можна!)...але зважаючи на активність нашого форуму,тема та буде майже пустоююю...
|
|
| |