Музичні смаки:)
|
|
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 13:49 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Цікаво знати яку музику полюбляють слухати наші форумчани . Отже, якій музиці ви надаєте перевагу і чи взагалі слухаєте ви музику читаючи ту чи іншу книгу?
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Пятница, 08.01.2010, 13:49 |
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 14:31 | Сообщение # 2 |
Полковник
| слухаю музику читаючи,тільки щоб не чути того що робиться навколо(аби було легше зосередитись)...а так розділяю музику і читанням(бо одночасно сприйняти два джерела інформації важко...хоча це треба зважити на те що читаєш) щодо моїх музичних смаків...не скажу точних назв стилів,але купку назв груп напишу))отже поїхали):MUSE,RADIOHEAD,Placebo,IAMX,Coldplay,Kings Of Convenience,Marilyn Manson,The DOORS,The Beatles,ВВ,Анна,Океан Ельзи,Аукцион,Контрабас,Земфира,Люк,Надто Сонна,Swood,флер...і т.д.)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 14:47 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Quote (payel) слухаю музику читаючи,тільки щоб не чути того що робиться навколо(аби було легше зосередитись)...а так розділяю музику і читанням(бо одночасно сприйняти два джерела інформації важко...хоча це треба зважити на те що читаєш) Я по звичці читаю з музикою якщо сижу на парах І мені зовсім не заважає музика сприймати книжку, мабудь звикла
Заходя в кондитерские и книжные магазины у меня возникает только одна мысль: "А можно я здесь буду жить?"... ©.
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 15:27 | Сообщение # 4 |
Полковник
| якщо музика для фону,то так дійсно вона не заважає...але коли хочеш і музику ПОЧУТИ і книгу почитати то доводитьсЯ обирати щось одне,бо музика теж наштовхує на певні роздуми,які важко вживаються з думками що виникають в наслідок читання
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 15:44 | Сообщение # 5 |
Подполковник
| Quote (payel) якщо музика для фону,то так дійсно вона не заважає...але коли хочеш і музику ПОЧУТИ і книгу почитати то доводитьсЯ обирати щось одне,бо музика теж наштовхує на певні роздуми,які важко вживаються з думками що виникають в наслідок читання Слушна думка. Згодна. Якщо брати музику зі змістом, то потрібно обирати або те, або інше.
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 18:23 | Сообщение # 6 |
Полковник
| простіше кажчи-ми зрозуміли одне одного) з.і.а як же щодо твоїх музичних уподобань?чому надаєш перевагу?
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:11 | Сообщение # 7 |
Подполковник
| Quote (payel) з.і.а як же щодо твоїх музичних уподобань?чому надаєш перевагу? Мої вподобання досить широкі От і зараз кинулась в крайність і від трансової музики пішла в джаз От щось на зразок такого
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Пятница, 08.01.2010, 21:17 |
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:18 | Сообщение # 8 |
Полковник
| ммм...Катамадзе...гарна музика.... до речі мені дуже подобається ще одна її пісня-Olei(теж дуже лірична і красива..)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:21 | Сообщение # 9 |
Подполковник
| Quote (payel) ммм...Катамадзе...гарна музика.... до речі мені дуже подобається ще одна її пісня-Olei(теж дуже лірична і красива..) Побачила фільм "Домовой" з її саундтреком і закохалась у її музику Хоча, наприклад, мій коханий таку музику спочатку називав "підвиванням"
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:27 | Сообщение # 10 |
Полковник
| ну...певно,він в неї просто не вслухався) я теж колись схоже думав про м'юзів і радіохедів..аж поки не почав їх слухати)) просто кожна музика сприймається лише за певних умов,найперша з яких-її треба слухати)
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:29 | Сообщение # 11 |
Подполковник
| Хм, ну а я зараз вслухаюся у Святослав Вакарчук - Дзвони Як на мене, то є досить різдвяна пісня
|
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:36 | Сообщение # 12 |
Полковник
| давно вже його не слухав....тре якось виправитись))хоча чогось мене його останні твори не дуже гріють...куди кращий був старий Океан...ммм...
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:40 | Сообщение # 13 |
Подполковник
| Quote (payel) давно вже його не слухав....тре якось виправитись))хоча чогось мене його останні твори не дуже гріють...куди кращий був старий Океан...ммм... Старий добрий Океан Ельзи в майже забутому звучанні Нещодавно так захотілось послухати
Сообщение отредактировал vAniLLA2008 - Пятница, 08.01.2010, 21:55 |
|
| |
payel | Дата: Пятница, 08.01.2010, 21:56 | Сообщение # 14 |
Полковник
| оу єс))це воно)))) Добавлено (08.01.2010, 21:56) --------------------------------------------- і якщо я не помиляюсь,це львівський концерт з симфонічним оркестом...
|
|
| |
vAniLLA2008 | Дата: Пятница, 08.01.2010, 22:01 | Сообщение # 15 |
Подполковник
| Quote (payel) і якщо я не помиляюсь,це львівський концерт з симфонічним оркестом... От чого не знаю, того не знаю
|
|
| |